Selecteer een pagina

Nieuws

Hoe zorgt Broeckx voor constante kwaliteit?

Broeckx Plastic Recycling BV beschikt over de mogelijkheid om het materiaal op haar locatie te sorteren. Er staat een uitgebreide sorteercabine, waarin het materiaal handmatig gesorteerd kan worden. Daarbij is het gemiddelde dienstverband van onze medewerkers momenteel ruim 10 jaar. Hierdoor hebben onze medewerkers veel ervaring wat de kwaliteit weer ten goede komt.

Tevens hebben we de mogelijkheid om het materiaal mechanisch te scheiden. Door deze mogelijkheden, in combinatie met de jarenlange kennis en ervaring van onze medewerkers, kunnen we een hoogwaardige kwaliteit aan gebruikte kunststoffen garanderen. Hierdoor kunnen onze afnemers continu rekenen op een kwalitatief hoogwaardige en homogene stroom, welke zonder problemen verwerkt kan worden tot nieuwe producten of grondstoffen.

Plastic Recycling

Op het gebied van inzamelen en sorteren van plastic afval, beschikt Broeckx Plastic Recycling over vele mogelijkheden en jarenlange kennis en ervaring. Meer weten over onze diensten of het algehele recycleproces van plastic? Neem dan gerust contact met ons op!