Selecteer een pagina

Vacature

Bijbaan | Allround Medewerker (ook voor pensionarissen)

✔ Leuke sfeer

✔ Goed salaris 

✔ Flexibele werktijden 

Heb jij vakantie of ben je veel ochtenden/middagen vrij? En ben je op zoek naar een leuke bijbaan? Kom bij ons werken als allround medewerker (ook voor pensionarissen)! Wij bieden een afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is. Ook heb je ruimte om met eigen ideeën te komen en je werkt in een gezellig team!

Doen 💪

 • Laden en lossen van goederen;
 • Ondersteunen en sorteren van inkomende goederen;
 • Zorgen dat er alles spik en span uitziet. 

Krijgen 💶

 • Goed salaris;
 • Uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid;
 • Afwisselende werkzaamheden;
 • Werkdagen van maandag tot en met vrijdag;
 • Leuke werksfeer met de tofste collega’s;
 • Flexibele werktijden en zelf je dagen bepalen.

Kunnen 🚀

 • Plezier in het werk;
 • Zelfstandig én in teamverband werken;
 • Rijden in een heftruck. Heb je daar geen ervaring mee? Geen probleem! Het is geen must. 

 

Over Broeckx | Esbeek (gemeente Hilvarenbeek)

Broeckx Plastic Recycling B.V. is een familiebedrijf dat al ruim 40 jaar actief is in de inzameling, sortering en handel van industriële kunststof afvallen. Onze taak is de klant te ontzorgen én kunststof afvallen terug in de markt te brengen als secundaire grondstoffen óf als circulaire producten. Met als doel op deze wijze onze bijdrage te leveren aan een duurzame wereld, voor de volgende generaties!

 

Heb je interesse om als allround medewerker bij Broeckx aan de slag te gaan?  Solliciteer nu! Klik op de knop hieronder en stuur je sollicitatiebrief met CV aan Twan of neem contact op via het telefoonnummer 013-516 9214.

Waarom werken bij Broeckx?

Je krijgt een tijdelijke baan waarbij we flexibel kunnen zijn in werkdagen en uren. Je werkt in een klein enthousiast team in een innovatief bedrijf met korte lijnen en een gemoedelijke informele werksfeer. 

Twan Hesselmans

Operationeel Manager

Solliciteren?

Wil jij werken bij een toonaangevende speler in de recycling? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV aan Twan@broeckx.nl of neem contact op via het telefoonnummer 013-516 9214.