Selecteer een pagina

Vacature

Terreinbeheerder

✔ Leuke sfeer

✔ Goed salaris 

✔ Flexibele werktijden 

Steek jij graag je handen uit de mouwen? Wil jij graag werken in de buitenlucht? En ben je op zoek naar een brede functie met diverse werkzaamheden? Kom bij ons werken als Terreinbeheerder! Als Terreinbeheerder zorg jij ervoor dat onze locatie er strak uitziet. Wij bieden een afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is. Ook heb je ruimte om met eigen ideeën te komen én je werkt in een gezellig team! 

Ben je een pensionado die graag nog de handen uit de mouwen steekt? Voel je vrij om te solliciteren. 

Doen 💪

 • Start de dag met een bakje koffie; 
 • Het terrein controleren; 
 • Onderhoud plegen aan het terrein en groen; 
 • Zorgen dat ons terrein en loods er spik en span uitziet;
 • Meedenken over hoe we elke dag een beetje beter worden.  

Krijgen 💶

 • Goed salaris;
 • Een zelfstandige functie met veel afwisseling; 
 • Een functie voor 8 uur per week; bij voorkeur uit te voeren op 1 dag; 
 • Werken bij een groeiend en innoverend familiebedrijf; 
 • Leuke werksfeer met de tofste collega’s. 

Kunnen 🚀

 • Plezier in het werk;
 • Een échte aanpakker met hart voor de zaak; 
 • Een oog voor detail;
 • Zelfstandig én in teamverband werken;
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; 

Over Broeckx | Esbeek (gemeente Hilvarenbeek)

Broeckx Plastic Recycling B.V. is een familiebedrijf dat al ruim 40 jaar actief is in de inzameling, sortering en handel van industriële kunststof afvallen. Onze taak is de klant te ontzorgen en kunststof afval terug in de markt te brengen als secundaire grondstoffen óf als circulaire producten met als doel op deze wijze onze bijdrage te leveren aan een duurzame wereld. Dit doen we natuurlijk samen en voor de volgende generaties!

Solliciteren?

Heb je interesse om als Terreinbeheerder bij Broeckx aan de slag te gaan?  Solliciteer nu! Klik op de knop hieronder en stuur je sollicitatiebrief met CV aan Twan of neem contact op via het telefoonnummer 013-516 9214.

Waarom werken bij Broeckx?

Je krijgt een uitdagende functie waar ruimte is voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid. De werkzaamheden zijn zeer afwisselend en iedere dag is anders. Je werkt in een klein enthousiast team in een innovatief bedrijf met korte lijnen en een gemoedelijke informele werksfeer. Je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag zonder ploegendiensten. Je geniet een salaris in overeenstemming met de geboden functie en een bedrijfspensioenregeling met uitzicht op een vast contract.

Twan Hesselmans

Operationeel Manager