Selecteer een pagina

Vacature

Loodsmedewerker

✔ Leuke sfeer

✔ Afwisselende werkzaamheden

✔ Flexibele werktijden 

Ben je op zoek naar een leuke baan? Kom bij ons werken als loodsmedewerker! Wij bieden een afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is. Ook heb je ruimte om met eigen ideeën te komen en je werkt in een gezellig team! In deze functie ben je een belangrijke spil in het bedrijf en zorg je ervoor dat het productieproces zo optimaal mogelijk verloopt. 

 

Over jouw nieuwe job bij Broeckx Plastic Recycling 

📋 Jij gaat laden, lossen en ondersteuningswerkzaamheden verrichten
🚀 Jij bent een aanpakker met hart voor de zaak
⭐ Je krijgt 32-40 uur, in Esbeek, flexibele werktijden
😄 Bij een familiebedrijf met een echt teamgevoel
💛 Hiermee draag je bij aan een duurzame wereld voor volgende generaties

Wat ga je doen? 💪

 • Laden en lossen van goederen;
 • Overige ondersteunende werkzaamheden van inkomende goederen;
 • Meedenken over hoe we elke dag een beetje beter worden.  

Daarom wil je werken bij Broeckx: 💶

 • Goed salaris;
 • Uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid;
 • Afwisselende werkzaamheden;
 • Werkdagen van maandag tot en met vrijdag;
 • Leuke werksfeer met de tofste collega’s. 

Wie ben jij? 🚀

 • Je hebt plezier in je werk;
 • Je bent een échte aanpakker met hart voor de zaak; 
 • Je kunt goed zelfstandig én in teamverband werken;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; 
 • Kun je werken met een heftruck en kraan, dan wordt dat gewaardeerd! Heb je daar geen ervaring mee? Geen probleem! Het is geen must. 

Wie zijn wij? Over Broeckx | Esbeek (gemeente Hilvarenbeek)

Broeckx Plastic Recycling B.V. is een familiebedrijf dat al ruim 40 jaar actief is in de inzameling, sortering en handel van industriële kunststof afvallen. Onze taak is de klant te ontzorgen én kunststof afvallen terug in de markt te brengen als secundaire grondstoffen óf als circulaire producten. Met als doel op deze wijze onze bijdrage te leveren aan een duurzame wereld, voor de volgende generaties!

 

Word jij onze nieuwe loodsmedewerker?

Wil jij als loodsmedewerker werken bij een toonaangevende speler in de recycling? Solliciteer dan nu! Klik op de knop hieronder en stuur je sollicitatiebrief met CV aan Arjan via arjan@broeckx.nl of neem contact op via het telefoonnummer 013-516 9214.

Waarom werken bij Broeckx?

Je krijgt een uitdagende functie waar ruimte is voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid. De werkzaamheden zijn zeer afwisselend en iedere dag is anders. Je werkt in een klein enthousiast team in een innovatief bedrijf met korte lijnen en een gemoedelijke informele werksfeer. Je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag zonder ploegendiensten. Je geniet een salaris in overeenstemming met de geboden functie en een bedrijfspensioenregeling met uitzicht op een vast contract.

Twan Hesselmans

Operationeel Manager