Uw plastics, onze zorg

Broeckx Plastic Recycling BV biedt tal van mogelijkheden om uw plastic afval in te zamelen en op te halen. Dit doen we onder andere door middel van:

Z

Eigen transport

Z

Pers containers

Z

Open containers

Z

Gaaskooien

Z

Kunststof bakken

“Wij werken al zolang samen met Broeckx, omdat wij overtuigd zijn van hun flexibiliteit aan de ene kant en aan de andere kant dat ze steeds correct zijn met hun prijzen. Daarnaast is ook het wettelijke kader in orde.”

Ronny van Hoorebeke

SCHMIDT Belgium

Kwaliteitsgarantie door zorgvuldige sortering

Een van de voorwaarden voor recycling is een homogene en schone kunststofstroom. Door de faciliteiten die Broeckx Plastic Recycling BV op haar locatie heeft zijn we in staat om de kwaliteit  welke noodzakelijk is voor een succesvolle recycling te garanderen.

Bij Broeckx geloven we in langdurige relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen. In goede, maar juist ook in slechte tijden.

Ad Broeckx

Eigenaar

Op zoek naar een oplossing of maat voor inname of op zoek naar materiaal?

Uw plastics, onze administratieve zorg

Broeckx Plastic Recycling BV is aangesloten bij diverse organisaties binnen Nederland en België. Middels deze organisaties geven wij inzicht in de wijze van verwerking van onze kunststoffen. Onze afnemers en verwerkers worden geauditeerd en gecontroleerd of deze voldoen aan alle wet- en regelgeving, waarna deze informatie wordt aangeleverd bij de overheden. Deze verwerkingsverantwoordelijkheid én de administratieve afwikkeling hiervan, nemen wij voor onze leveranciers op ons. Zo is ook administratief gezien uw plastic, onze zorg!

Meer weten? Wij bellen u graag terug!

Broeckx Plastic Recycling BV

Notelstraat 47
5085 ET Esbeek
Nederland

v

Bereikbaar via mail en telefoon

info@broeckx.nl
+31 (0)13 516 92 14