Inzameling en transport

Transport

Broeckx Plastic Recycling BV beschikt over eigen vrachtwagens. Hierdoor kunnen wij onafhankelijk zijn van de logistiek van derden. Het wisselen van uw containers en het ophalen van de door u ingezamelde balen plastics kunnen daardoor snel en efficiënt ingepland worden. Indien vrachten worden uitbesteedt, wordt dit met vaste Nederlandse partners gedaan, waardoor onze kwaliteit, service en een prettige communicatie voor u gewaarborgd blijft.

Pers containers

Broeckx Plastic Recycling BV heeft een scala aan eigen 22m³ – 24m³ perscontainers die ingezet kunnen worden voor de inzameling van volumineus los materiaal of geplaatst worden onder afzak-lijnen. Door het samenpersen kan er een groter gewicht verzameld worden. De containers worden door ons op uw terrein geplaatst, zodat u het materiaal op efficiënte en effectieve wijze kunt inzamelen.

Open containers

Onze 40m³ containers worden gebruikt voor de inzameling van grote hoeveelheden plastic bij onze leveranciers. De containers worden door ons op uw terrein geplaatst, zodat u het materiaal op efficiënte en effectieve wijze kunt inzamelen.

Gaaskooien

Gaaskooien zijn geschikt voor de inzameling van een kleine hoeveelheid plastic. De kooien zijn uitermate geschikt voor locaties waar geen ruimte is voor het plaatsen van een grote container. Ook in specifieke situaties waarbij er naast uw reguliere stroom aan ander materiaal ook een kleine stroom aan folies ingezameld wordt, kunnen er op uw locatie (tijdelijk) enkele gaaskooien geplaatst worden.

Kunststof bakken

Kunststof bakken worden voornamelijk gebruikt voor de inzameling van vloerveegsel van diverse soorten plastic. In specifieke situaties waarbij er (naast uw reguliere stroom) een kleine stroom aan vloerveegsel ingezameld wordt, kunnen op uw locatie bakken geplaatst worden waarin u het vloerveegsel kunt opslaan. Uiteraard zijn onze eigen bakken ook gemaakt van gerecycled materiaal!

Meer weten? Wij bellen u graag terug!

Broeckx Plastic Recycling BV

Notelstraat 47
5085 ET Esbeek
Nederland

v

Bereikbaar via mail en telefoon

info@broeckx.nl
+31 (0)13 516 92 14