Selecteer een pagina

Nieuws

Snuffelstage bij Broeckx Plastic Recycling

Juul (Pius X, havo 4) liep zijn snuffelstage bij Broeckx Plastic Recycling. Een volle week mocht Juul alle aspecten van het bedrijf leren kennen en dat was precies waar hij naar op zoek was voor zijn stage.

‘Ik heb geleerd dat er bij het plastic recyclen meer komt kijken dan alleen maar het inzamelen. Ik dacht dat plastic direct in een nieuwe vorm kon worden gegoten, maar dit bleek niet het geval. Het wordt eerst tot korrels verwerkt!’

Juul heeft niet alleen achter een bureau op kantoor gezeten om te leren over het opstellen van facturen en hoe het plastic verkoopsysteem werkt. Hij heeft ook zijn handen uit de mouwen gestoken door onder andere samen met Benny perscontainers op te halen met de vrachtwagen, met Koen nieuwe klanten te bezoeken, te helpen in de werkplaats en met Rini op de weegbrug te zitten om volle en lege vrachtwagens te wegen.

‘Geen vraag was te veel; ze legden alles haarfijn uit. Alles werd voor me geregeld, zoals bedrijfskleding en gereedschap. Het leukste vond ik dat ik overal mocht kijken én overal kon helpen. Het was fijn dat ik niet werd behandeld als stagiair, maar gewoon een van hen.’

Wil je ook stagelopen of werken bij een bedrijf dat bijdraagt aan het verbeteren van de wereld? Neem dan gerust contact met ons op.
Op dit moment zoeken we een kraanmachinist/ allround medewerker.

Word jij onze nieuwe collega? Klik hier voor meer informatie of om te solliciteren: plasticrecyclinggroup.nl/vacatures.