Selecteer een pagina

Kwaliteit

Mega Plastics BV beschikt over de mogelijkheid om het materiaal op haar locatie door haar zusterbedrijf Broeckx Plastic Recycling BV te laten sorteren. Er staat een uitgebreide sorteercabine, waarin het materiaal door onze ervaren medewerkers handmatig gesorteerd kan worden. Tevens hebben we de mogelijkheid om het materiaal mechanisch te sorteren. Door deze mogelijkheden, in combinatie met de jarenlange kennis en ervaring van onze medewerkers, kunnen we een hoogwaardige kwaliteit aan gebruikte kunststoffen garanderen. Hierdoor kunnen onze afnemers continue rekenen op een kwalitatief hoogwaardige en homogene stroom, welke zonder problemen verwerkt kan worden. 

Door zorgvuldige sortering van onze ervaren medewerkers kunnen we een constante kwaliteit van onze producten garanderen.

Twan Hesselmans

Algemeen directeur

Benieuwd welke stromen wij u aan kunnen bieden? Neem dan contact op!

Organisaties en certificeringen

Behalve kwaliteit aan onze producten, schenken we ook veel aandacht aan de kwaliteit van de organisatie. We zijn bij diverse organisaties aangesloten en zijn ook in het bezit van de diverse benodigde certificaten waarvan er hieronder enkele zijn weergegeven. Wilt u meer weten over onze certificeringen of wilt u een kopie van de certificaten ontvangen. Neem dan gerust contact met ons op!”

Meer weten? Wij bellen u graag terug!

Mega plastics BV

Notelstraat 47
5085 ET Esbeek
Nederland

v

Bereikbaar via mail en telefoon

info@broeckx.nl
+31 (0)13 516 92 14