Selecteer een pagina

Over ons

Mega plastics BV

Mega Plastics BV is gespecialiseerd in het afzetten van gebruikte plastic verpakkingen buiten Europa. Doordat Mega Plastics BV al bijna 30 jaar actief is in de branche hebben we een breed scala aan contacten en afzetkanalen, met name in Azië. Door op een eerlijke en transparante wijze met onze afnemers samen te werken zijn we in staat samenwerkingsverbanden aan te gaan met onze leveranciers en afnemers, die jaren lang en soms al decennia lang blijven voortduren. Hierbij wordt voortdurend gestreefd om de kwaliteit van de verwerking en daardoor het re-granulaat naar zo een hoog mogelijke niveau te krijgen.

Door actief controles uit te voeren bij de afnemers zijn we instaat de kwaliteiten nauwlettend te monitoren. Ook worden onze afnemers regelmatig ge-audit op de vigerende regels voor milieu en Arbo door diverse Nederlandse en Belgische overheidsinstanties. Mega plastics BV blijft voortdurend op zoek naar partners om een verantwoorde verwerking voor hun leveranciers te kunnen garanderen. Ook blijven wij voortdurend op zoek naar bedrijven die in staat zijn om samen met ons, onze producten weer terug in te zetten in nieuwe producten. Met als doel op deze wijze onze bijdrage te leveren aan een duurzame wereld, voor de volgende generaties!

Veelgestelde vragen

Wie vallen er onder de Plastic Recycling Group

Onder de Plastic Recycling Group vallen Broeckx Plastic Recycling BV en Mega plastics BV. Broeckx Plastic Recycling BV is het bedrijf dat actief is binnen Europa. Mega Plastics BV houd zich bezig met alle activiteiten buiten Europa, zoals Azië

Welke certificering hebben jullie allemaal?

We hebben diverse certificering. Enkele voorbeelden zijn de NIWO certificering, ISO 9008 en ISO 14001. Wilt u weten welke certificering we nog meer hebben of bent u een relatie en wilt u een kopie hebben van de certificaten? Neem dan contact met ons op.

Wat zijn de verscheepings voorwaarden?

Wij kunnen op diverse voorwaarden verschepen zoals CNF, FAS, FOB etc. We kunnen dus ook het transport naar de haven voor u regelen en de export aangifte bij de douane voor u doen. De voorwaarden waaronder we verschepen hangt onder andere af van de wensen van de afnemer en hoe lang er al zaken gedaan worden met de relatie. Neem voor de voorwaarden vrijblijvend contact met ons op.

Ik ben op zoek naar materiaal, welke kwaliteiten kunnen jullie mij aanbieden?

Meer informatie over onze productne kunt u vinden op onze producten pagina. Mist u informatie? Neem dan contact met ons op.

Meer weten? Wij bellen u graag terug!

Mega plastics BV

Notelstraat 47
5085 ET Esbeek
Nederland

v

Bereikbaar via mail en telefoon

info@broeckx.nl
+31 (0)13 516 92 14