Selecteer een pagina

Mega Plastics BV is gespecialiseerd in het afzetten van gebruikte plastic verpakkingen buiten Europa en is al bijna 30 jaar actief in de branche. Samen met haar zusteronderneming Broeckx Plastic Recycling BV beheerst Mega Plastics BV het gehele traject, vanaf de bron tot de uiteindelijke verwerking van kunststoffen. Hierdoor is Mega Plastics BV uw partner als het aankomt op de inkoop, verkoop, verscheping en circulaire inzet van kunststoffen over de gehele wereld. 

Wij zijn een betrouwbare partner met jaren ervaring in export binnen en buiten Europa

Ad Broeckx

Eigenaar

Kwaliteitsgarantie door zorgvuldige sortering

Een van de voorwaarden voor recycling is een homogene kunststofstroom. Mega Plastics BV beschikt over de mogelijkheid om het materiaal op haar locatie te sorteren. Er staat een uitgebreide sorteercabine, waarin het materiaal door onze ervaren medewerkers gesorteerd wordt. Het garandeert de hoogwaardige kwaliteit aan gebruikte kunststoffen die dagelijks door onze afnemers worden verwerkt.

Onze producten

Wij kunnen nagenoeg alle soorten bedrijfsmatige kunststoffen aanbieden. Dit betreffen voornamelijk gebruikte verpakkingsfolies maar ook productie-uitvallen en granulaten. Het materiaal word nagenoeg allemaal gebaald of in big bags aangeboden.

Juiste certificeringen voor export

Mega Plastics BV werkt nauw samen met diverse internationale overheidsorganisaties om op deze wijze inzicht te geven in het verwerkingsproces van onze kunststoffen. Ook zijn we in het bezit van diverse certificeringen welke de kwaliteit van onze processen, producten, organisatie en export waarborgen. Mega Plastics BV is onder andere aangesloten bij onderstaande organisaties en tevens in het bezit van onderstaande certificeringen en licenties. Wilt u weten welke certificeringen wij nog meer hebben of ben u een afnemer en wilt u een kopie van de certificaten ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op!

Meer weten? Wij bellen u graag terug!

Mega plastics BV

Notelstraat 47
5085 ET Esbeek
Nederland

v

Bereikbaar via mail en telefoon

info@broeckx.nl
+31 (0)13 516 92 14