Selecteer een pagina

Vacature

Tijdelijke Interieurverzorg(st)er

Wil jij een vakantiebaan of een tijdelijke baan als interieurverzorg(st)er? Ben jij het opgeruimde type die er voor zorgt dat ons kantoor er altijd netjes en representatief uitziet? Dan zijn we op zoek naar jou! In deze functie werk je geheel zelfstandig, gedurende 5 á 10 uur per week, aan het schoonhouden van het kantoorgebouw. Daarnaast verricht je kleine neven taken zoals het bijhouden van de kantine en het verzorgen van de was.

 

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de kantoren, kantine, vergaderruimtes, toiletten en andere ruimtes van het kantoor. Afhankelijk van je beschikbare aantal uren voer je deze werkzaamheden geheel zelfstandig in 1 of 2 dagen uit.

Wie zoeken wij?

● Een aanpakker die over goede sociale vaardigheden beschikt;
● Zelfstandig, discreet, flexibel en oog voor detail;
● Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
● Iemand die vanaf heden tot en met circa augustus beschikbaar is.

Waarom werken bij Broeckx?

Je krijgt een tijdelijke baan waarbij we flexibel kunnen zijn in werkdagen en uren. Je werkt in een klein enthousiast team in een innovatief bedrijf met korte lijnen en een gemoedelijke informele werksfeer. 

Twan Hesselmans

Operationeel Manager

Solliciteren?

Wil jij werken bij een toonaangevende speler in de recycling? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV aan Twan@broeckx.nl of neem contact op via het telefoonnummer 013-516 9214.